Cos cumparaturi Coş 0 Produs Produse (gol)

Niciun produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

Inel Silver Tanzanit

185,00 lei

Produs nou

  • rodiat
  • tanzanit
  • 53
  • 1.7gr.

Detalii

Tip de bijuterieinel
Argintrodiat alb
Bijuterie decorata cutanzanit
Dimensiune piatratanzanit 8x7 mm
Marime inel53
Design unicda
Bijuterie lucrata manualda
ColectiaWhite&Rose
Greutate totala1.7gr.

Plata in rate

Acum poti cumpara de la noi in 6 rate egale fara dobanda in 6 pasi simpli

  1. Trebuie sa detineti un card de debit/credit la una din urmatoarele banci: Credit Europe Bank,Banca Transilvania,Garanti Bank,Alpha Bank sau BRD.
  2. Selectati produsele pe care doriti sa le achizitionati (valoarea minima a cosului de cumparaturi este de 200lei)
  3. Finalizati comanda,completati campurile necesare pentru livrare,alegeti metoda de livrare
  4. Selectati plata prin card de debit/credit
  5. Dupa selectarea metodei de plata si completarea datelor necesare pentru tranzactie,se va afisa optiunea de selectare a ratelor intre 2 si 6 rate fara dobanda
  6. Selectati numarul ratelor dorite si finalizati tranzactia

Placarea cu rodiu

Insertia cu rodiu este adaugata adesea pe bijuterii din aur alb,otel inoxidabil sau din argint pentru a creste stralucirea,luciul si durabilitatea acesteia.Mai mult decat atat,suprafata cu rodiu va face metalul sa aiba o rezistenta sporita la zgarieturi si va extinde durata de viata a bijuteriei.

De asemenea,unul dintre beneficiile pentru placarea cu rodiu este constituit de faptul ca acesta este hipoalergenic,neproducand discomfort sau alte reactii alergii de contact.Este de retinut faptul ca,desi placarea cu rodiu creste considerabil stralucirea si durabilitatea bijuteriilor,este totusi doar o placare.Asta inseamna ca se va pierde in timp și va trebui refacuta.

Tanzanit

Tanzanitul a fost descoperit acum cca. 50 de ani în Tanzania,la poalele muntelui Kilimanjaro,este considerat o piatră semiprețioasă foarte rară.Cristalele de tanzanit au proprietatea particulara numita pleocroism,un fenomen de modificare a culorii anumitor cristale când sunt privite prin transparență din diferite direcții.

La tanzanit mai întâlnim si fenomenul de tricroism la exemplarele netratate,sau fenomenul dicroism la cele tratate la căldură.Dicroismul,a fost descoperit în 1939 si este o formă aparte a fenomenului de pleocroism,care se manifestă prin prezentarea exactă a două culori diferite.Este un fenomen important la examinarea pietrelor prețioase,în vederea șlefuirii lor. Tanzanitul privit prin transparență din diferite direcții poate avea culori diferite,de la albastru-safir pana la roșu-grena și violet.