Cos cumparaturi Coş 0 Produs Produse (gol)

Niciun produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

Inel White Prehnit

130,00 lei

Produs nou

 • Bijuterie cu design unic
 • Bijuterie lucrata manual in argint 925
 • Certificat de garantie
 • simplu
 • prehnit
 • 52
 • 3.2gr.

Detalii

Tip de bijuterieinel
Argintargint 925
Bijuterie decorata cuprehnit
Dimensiune piatraprehnit 10x10mm
Marime inel52
Design unicda
Bijuterie lucrata manualda
ColectiaWhite&Rose
Greutate totala3.2gr.

Plata in rate

Acum poti cumpara de la noi in 6 rate egale fara dobanda in 6 pasi simpli

 1. Trebuie sa detineti un card de debit/credit la una din urmatoarele banci: Credit Europe Bank,Banca Transilvania,Garanti Bank,Alpha Bank sau BRD.
 2. Selectati produsele pe care doriti sa le achizitionati (valoarea minima a cosului de cumparaturi este de 200lei)
 3. Finalizati comanda,completati campurile necesare pentru livrare,alegeti metoda de livrare
 4. Selectati plata prin card de debit/credit
 5. Dupa selectarea metodei de plata si completarea datelor necesare pentru tranzactie,se va afisa optiunea de selectare a ratelor intre 2 si 6 rate fara dobanda
 6. Selectati numarul ratelor dorite si finalizati tranzactia

Ghid Marime

Pentru inele comercializate de noi fie pe site-ul nostru sau in magazinele noastre,folosim marimile europene.

In cazul in care nu cunosti marimea si iti doresti sa cumperi acest articol,iti punem la dispozitie un ghid ce te poate indruma sa alegi marimea corespunzatoare.

 1. Daca ai deja un inel potrivit pe degetul ce urmeaza sa porti acest inel,foloseste-l pentru a afla masura astfel: - cu ajutorul unei rigle masoara cu atentie diamentrul interior al inelului si verifica in tabelul de mai jos masura corespondenta
 2. Daca nu ai un inel la dispozitie,ia o bucatica de hartie sau ata (neelastica) de aproximativ 8cm lungime,un pix si o rigla.Ruleaza bucatica de hartie/ata in jurul bazei degetului pe care urmeaza sa porti inelul si masoara circumferinta.Atentie:iti recomandam sa lasi un mic spatiu astfel incat sa permiti hartiei/atei sa treaca in forma rulata,peste suprafata cea mai groasa parte a degetului.Marcheaza cu pixul punctul de pe hartie/ata unde unul dintre capetele acesteia se suprapune si locul unde se inchide cercul format in jurul degetului.Masoara hartia/ata de la capat pana la punctul marcat cu pixul si noteaza dimensiunea acesteia in milimetri si verifica in tabelul de mai jos masura corespondenta.

IMPORTANT

 • Inelul trebuie sa stea confortabil pe deget suficient de strans sa nu alunece,dar in acelasi timp suficient de larg incat sa treaca usor de articulatia degetului
 • Circumferinta degetului poate sa difere in functie de perioada din zi si de conditiile meteo
 • Pentru un rezultat mai bun,masoara circumferinta degetului in diferite momente ale zilei,de 3-5 ori.
 • Dimineata la trezire sau in conditii de frig,circumferinta degetului este mai mica

Prehnit

Prehnitul este un silicat răspândit ce conţine gruparea hidroxil-OH.
În 1788,colonelul H.Von Prehn a adus eşantioane de acest mineral de la Capul Bunei Speranţe,din Africa de Sud.Denumirea i-a fost dată mineralului tocmai după acest colonel.
Prima dată,când a fost văzut,lumea credea că prehnitul este un tip de cuarţ.Abia apoi a fost identificat ca mineral nou.În trecut,scopul acestui mineral era de a imita jadul şi era folosit în scop ornamental. Prehnitul este adesea confundat cu alte minerale,datorită culorii şi varietăţii prea mari de forme.Printre aceste minerale se numără smithsonitul şi hemimorfitul (confundate între ele din cauza aspectului) şi girolitul.Dar,cu toate acestea,exsită o metodă de a testare:prehnitul este cel mai dur.

Prehnitul se formează în lave bazaltice răcite,pegmatite,marmure şi gnaise.Se mai formează în filoane hidrotermale.În acestea,el poate fi asociat cu calcitul,pectolitul şi zeoliţii.
Zonele de răspândire sunt: Australia,Canada,China,Cehia,Franţa,Germania,Noua Zeelandă,Pakistan,Rusia,Scoţia,Africa de Sud,California,Colorado,Connecticut,Michigan şi Virginia.