Cos cumparaturi Coş 0 Produs Produse (gol)

Niciun produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

Cercei Vintage Pawa 002

155,00 lei

Produs nou

 • Bijuterie cu design unic
 • Bijuterie lucrata manual in argint 925
 • Certificat de garantie
 • simplu
 • scoica paua
 • 5.8gr.

Detalii

Tip de bijuteriecercei
Argintargint 925
Bijuterie decorata cuscoica paua
Dimensiune piatra10x8mm
Dimensiuni bijuterie30x12mm
Design unicda
Bijuterie lucrata manualda
ColectiaVintage Collection
Greutate totala5.8gr.

Plata in rate

Acum poti cumpara de la noi in 6 rate egale fara dobanda in 6 pasi simpli

 1. Trebuie sa detineti un card de debit/credit la una din urmatoarele banci: Credit Europe Bank,Banca Transilvania,Garanti Bank,Alpha Bank sau BRD.
 2. Selectati produsele pe care doriti sa le achizitionati (valoarea minima a cosului de cumparaturi este de 200lei)
 3. Finalizati comanda,completati campurile necesare pentru livrare,alegeti metoda de livrare
 4. Selectati plata prin card de debit/credit
 5. Dupa selectarea metodei de plata si completarea datelor necesare pentru tranzactie,se va afisa optiunea de selectare a ratelor intre 2 si 6 rate fara dobanda
 6. Selectati numarul ratelor dorite si finalizati tranzactia

Scoica Paua

Scoica abalone,cunoscută şi sub numele scoica Paua,este considerată o “gema organică”,alături de perlă,coral,sidef şi fildeş.Jocul de culori iridiscente este absolut natural şi este influenţat de dieta şi de mediul de viaţă al moluştei.

Scoicile Paua se găsesc numai în Noua Zeelandă, fiind considerate o comoară naţională,pe când alte scoici din acest gen numite generic abalone,se găsesc în diferite părţi ale lunii: America,Africa,Australia.

Abalone mai are alte două supranume, “mother of pearl”,mamă de perlă datorită părţii din interior alb,sidefate sau “opalul mării” datorită tonurilor intense de verde şi albastru ce ies la iveală atunci când scoica este lustruită,culori similare cu cele ale opalului.

Partea interioară,nacrul,este cea mai lucioasă,variind în culoare de la alb-argintiu,roz, roşu,roşu-verde către tonuri de albastru închis şi verde ca adâncurile oceanului de unde a fost răpită.Scoica abalone a fost  folosită în mod tradiţional pentru încrustarea interioarelor de mobile sau a instrumentelor muzicale,dar în perioada modernă,datorită periclitării mediului de viaţă şi colectării industriale,scoicile se folosesc în majoritate la crearea de bijuterii.

Scoica a fost cunoscută cam în toată lumea antică,însă indienii Navajo au preţuit-o ca pe o adevărată comoară dătătoare de viaţă.Pentru Navajo abalone este,alături de turcoaz,obsidian şi scoica albă,una dintre cele patru pietre sacre,jucând un rol important în mitologia acestora.Scoica este asociată cu crearea celor patru munţi ce străjuie ţinuturile indienilor Navajo.