Cos cumparaturi Coş 0 Produs Produse (gol)

Niciun produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

Despre noi

Eylul Silver

Magazinul online www.eylul-silver.ro a fost creat din dorinta de a oferi persoanelor o modalitate simpla de a cumpara bijuterii rafinate si accesorii pentru femei si barbati, atat pentru accesorizarea proprie cat si pentru a oferi un cadou inedit celor dragi.
Misiunea noastra este de a oferi persoanelor posibilitatea de a cumpara rapid si simplu bijuterii si accesorii speciale de cea mai buna calitate la cele mai rezonabile preturi.

Bijuteriile si accesoriile oferite de noi sunt atent selectionate,unice si lucrate manual.Toate bijuteriile din metale pretioase comercializate de noi sunt verificate si certificate de directia ANPC - Metale si Pietre Pretioase din cadrul Bancii Nationale a Romaniei si poarta marcajul Bancii Nationale care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat.

O mare parte a bijuteriilor din metale pretioase comercializate sunt:

- din argint placat cu rodiu
- placate aurit
- din argint fara nichel.

Bijuteriile din argint placate cu rodiu sunt rezistente la zgarieturi, abraziune si corodare, pastrandu-se astfel caracteristicile initiale ale bijuteriilor chiar si dupa o perioada lunga de utilizare. Intrucat nichelul poate provoca alergii sau iritatii ale pielii persoanelor sensibile sau alergice, comercializam cu precadere bijuterii din argint fara nichel.

Vizitati cu incredere magazinele nostre din incinta Magazin Victoria si Unirea Shopping Center,cu siguranta veti gasi o gama diverisificata de bijuterii rafinate.Asteptam cu drag comenzile dumneavoastra si pe www.eylul-silver.ro.

www.eylul-silver.ro este oferit de S.C. Eylul Collection S.R.L.