Cercei

Cercei din argint cu pietre -ochi de tigru-

ATENTIE: Ultimul produs in stoc!
 • Metal:argint 925 marcat ANPC
 • Decorat cu:piatra -ochi de tigru-
 • Greutate: 4.8gr
 • Dimensiune: 12x10mm
 • Livrare in aceiasi zi (doar pentru Bucuresti) - detalii aici -
 • Garantie 24 luni pentru manopera si calitatea modelului
 • 2-6 rate fara dobanda - detalii aici
 • Cod referinta:CE109

 

 

Mai multe detalii

105,00 lei cu TVA

Tipareste
 • CE109
 • Nou
 • 1

Adăugaţi la lista dorinţelor

OCHIUL DE TIGRU este un membru al familiei Cuartului, un dioxid de siliciu, cu duritatea 7 pe scare Mohs. Cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal), si apare sub forma de agregat fibros. Se formeaza din Ochiul de Soim, prin pseudomorfismul Crocidolitului in Cuart. Ochiul de Tigru prezinta fasii de la galben-maronii la aurii, care expun chatoianta. Cele mai mari depozite de Ochi de Tigru se gasesc in Africa de Sud, dar se mai gaseste si in India, Burma, Australia de Vest si Statele Unite ale Americii.

Ochiul de Tigru este piatra solara a vitalitatii, a actiunii practice si fizice. Stimuleaza chakra radacina si chakra plexului solar, sustinandu-ne sa actionam cu efect in ceea ce privesc nevoile si provocarile vietii fizice, ramanand cu picioarele pe pamant, calmi, echilibrati, fie ca e vorba de situatii exterioare sau interioare.

Ochiul de Tigru este o piatra a claritatii mentale. Activeaza si stimuleaza intelectul, ascutind sabia logicii.  Aceasta piatra energizeaza corpul pentru a indeplini „ordinele imperative” ale vointei. Cand avem nevoie sa perseveram pe termen indelungat, prin efort sporit si situatii incalcite si complicate, purtand Ochi de Tigru vom gasi puterea necesara de a depasi oboseala si descurajarea. Ochiul de Tigru activeaza si aliniaza chakrele inferioare, astfel incat sa actionam cu puterea si creativitatea primordiale si cu intentii luminate.

Ca piatra a Razei Aurii, Ochiul de Tigru ne ajuta sa intram in contact cu campul vibrational al Constiintei Christice. Meditand cu aceasta piatra, ne ajuta sa intram intr-o stare de constientizare a unei atmosfere de „praf cald auriu”, un loc impregnat cu iubire neconditionata si compasiune. Atunci cand revenim din aceasta stare, nu ne dorim sa „plutim” in continuare, ci simtim mai degraba nevoia de a actiona, fiind inspirati de Constiinta Superioara, sa aducem acea energie in planul fizic.

Ca piatra a echilibrului, Ochiul de Tigru ne invata lectia paradoxului. Ne ajuta sa ne gasim centrul armonios, trecandu-ne prin toate tipurile de polaritati, ajutandu-ne totodata sa vedem ambele parti ale dezacordurilor. Este o piatra excelenta pentru mediatorii profesionisti. Celor care trec prin negocieri dificile, precum cele din timpul unui divort sau al unui proces de custodie, le este recomandat sa poarte Ochi de Tigru.

Ochiul de Tigru sustine vitalitatea fizica si energia, facilitand respiratia celulara si metabolismul. Energia Ochiului de Tigru ne ajuta sa mentinem un echilibru intre extreme. Acestea pot fi extremele dintre propria parte Luminata si cea intunecata, umanitate si Spirit sau extremele emotionale precum fericirea si amaraciunea.

Ochiul de Tigru  ne impinge afara din lumea dualitatilor – corect sau gresit, bine sau rau, Lumina sau intuneric – catre taramul unde toate polaritatile sunt expresii ale aceleiasi Surse.  Ochiul de Tigru ne permite sa facem alegeri bazandu-ne pe discernamant, fara sa judecam, in totala concordanta cu ghidarea superioara.

Ochiul de Tigru impamanteaza energia razelor solare in pamant. Poarta frecventa creatiei – a luminii Soarelui asupra pamantului. Ne ajuta sa traim in echilibru si integrati spiritual in corpul fizic, lasand Spiritul liber sa se exprime prin fiecare actiune intreprinsa. Ochiul de Tigru ascociaza energia terestra cu cea solara, generand o stare vibrationala superioara, dar totusi ancorata, care atrage energiile spirituale catre Pamant. Fiind o piatra protectoare, odinioara era purtata ca talisman impotriva blestemlor.  Ochiul de Tigru indica utilizarea corecta a puterii si pune in valoare integritatea.

In plan spiritual, Ochiul de Tigru ne invata cum sa echilibram polaritatile si sa vedem unitatea din spatele aparentelor opozitii.

In plan emotional, Ochiul de Tigru ii ajuta pe oamenii extremelor sa isi gaseasca echilibrul in viata emotionala. Ajuta la crearea armoniei intre oamenii cu puncte de vedere diferite, diferite credinte religioase sau diferite abordari ale vietii. Este un excelent aliat care aduce armonie in familie si in orice fel de relatie. Echilibreaza energiile yin si yang si regenereaza corpul emotional. Alunga depresia si ridica moralul.

In plan mental, Ochiul de Tigru integreaza emisferele cerebrale si amplifica perceptia practica. Contribuie la adunarea informatiilor haotice pentru obtinerea unei imagini de ansamblu coerente. Este util pentru rezolvarea dilemelor si conflictelor interioare, indeosebi a celor nascute din orgoliu si incapatanare. Ochiul de Tigru este cu deosebire util in vindecarea dezechilibrelor mentale si a tulburarilor de personalitate.

In plan psihologic, Ochiul de Tigru vindeca problemele asociate cu iubirea de sine, autocritica si creativitatea blocata. Ajuta la recunoasterea propriilor talente, dar si a defectelor ce trebuie depasite.

Ochiul de Tigru armonizeaza cu toti membrii cristalini ai familei Cuartului, dar si cu Malachitul, Charoitul, Serafinitul si mai toate tipurile de Jasp. Moldavitul adauga energie pozitiva care favorizeaza transformarea si care ne ajuta sa depasim orice obstacol, fiind asistati de vitalitatea si puterea Ochiului de Tigru.

EFECTE TAMADUITOARE. Ochiul de Tigru trateaza ochii si imbunatateste vederea nocturna, vindeca gatul si organele genitale, si inlatura constrangerile. Este util pentru vindecarea fracturilor. Ochiul de Tigru fortifica sangele si sporeste vitalitatea. Intareste sistemul endocrin si il echilibreaza.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Ochiul de Tigru trebuie purtat pe bratul drept sau ca pandantiv, perioade lungi de timp. Pentru impamantare spirituala, poate fi asezat pe chakra sacrala.

CULORI SPECIFICE. In afara caracteristicilor generice, urmatoarele culori au proprietati aditionale :

OCHIUL DE TIGRU ALBASTRU este calmant si alunga stresul. Ajuta oamenii iuti la manie si in cazurile de anxietate sau de fobie. Folosit in scopuri terapeutice, Ochiul de Tigru Albastru incetineste metabolismul, reduce impulsurile sexuale hiperactive si alunga frustrarile sexuale.

OCHIUL DE TIGRU AURIU stimuleaza atentia asupra detaliilor, negand complezenta.  Ne impulsioneaza sa trecem la fapte, dar pe o baza rationala, si nu emotionala. Ochiul de Tigru Auriu este un tovaras excelent in cazul examenelor si al intalnirilor importante.

OCHIUL DE TIGRU ROSU este o piatra stimulenta, ajuta la depasirea apatiei si dinamizeaza motivatiile. Folosit in scopuri terapeutice, accelereaza metabolismul lent si stimuleaza libidoul.

 

 

Scrieţi o recenzie