Bratari

Bratara din argint cu piatra cuart roz

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

335,00 lei cu TVA

Tipareste
  • Nou
  • 1
  • argint oxidat
  • 16.3gr.
  • roz
  • 18-19cm

Adăugaţi la lista dorinţelor

In mitologia greaca, cuartul roz a devenit cunoscut ca piatra a iubirii si impacarii din momentul in care Afrodita, in efortul de a-l salva pe Adonis - ranit de Ares, zeul Soarelui, indragostit si el de Afrodita - s-a intepat in spinii unui tufis. Sangele celor doi indragostiti, cazut pe un cuart alb l-au transformat in cuart roz.Se pare ca romanii foloseau cuartul roz atat pentru confectionarea sigiliilor, cat si pentru tratarea problemelor de respiratie, durerilor de cap si eliminarea toxinelor din organism. Mai tarziu, romanii ofereau cuartul roz in dar, ca dovada de iubire.

Egiptenii considerau ca acest cuart previne imbatranirea. Bijuteriile din cuart roz au fost folosite inca din anul 7000 inainte de Hristos in zona Mesopotamiei. Cuartul roz atrage vibratii de iubire pura de sine si pentru cei din jur; respect de sine; capacitate de a ierta si compasiunea; liniste sufleteasca, calm, pace, toleranta; generozitate; bucurie de a trai; echilibru emotional.

Se spune ca acest cristal atrage persoane bune in preajma noastra si nu e de mirare. In momentul in care suntem echilibrati din punct de vedere emotional si plini de iubire neconditionata, atragem acelasi tip de energie.Cuartul roz echilibreaza energiile yin-yang. Relaxeaza trupul si mentalul. Confera frumusete interioara si exterioara. Aduce dragoste si prietenie.

 

Scrieţi o recenzie