Bratari

Bratara din argint cu piatra lunii BR209

ATENTIE: Ultimul produs in stoc!

325,00 lei cu TVA

Tipareste
  • Nou
  • 1
  • argint oxidat
  • 14.1gr.
  • 12mm
  • 18cm

Adăugaţi la lista dorinţelor

Piatra Lunii este un mineral din familia feldspatilor, un silicat de potasiu si aluminiu, cu o duritate de 6 – 6.5 pe scara Mohs. Cristalizeaza in  sistem monoclinic-prismatic. Piatra Lunii a fost numita asa datorita luciului sau alb-albastrui, care se datoreaza structurii sale lamelare. Piatra Lunii se gaseste in Sri Lanka, Madagascar, Burma, Australia, India si Statele Unite ale Americii.

Piatra Lunii a fost folosita inca de acum doua mii de ani de catre romani, fiind pusa in special in bijuterii. In Orient a fost folosita cu mult mai mult timp inainte. Aceasta piatra a fost o alegere populara pentru bijutieri pe perioada miscarii Art Nouveau (1890 – 1910). In India, Piatra Lunii a fost intotdeauna considerata o piatra sacra, cu o semnificatie speciala pentru cei indragostiti. Se credea ca punand o astfel de piatra in gura, atunci cand luna era plina, le-ar fi permis sa-si vada viitorul. In India, Piatra Lunii este si un cadou de nunta traditional, spunandu-se ca aduce armonie in casnicie. In Europa, se crede ca Piatra Lunii ii apropie pe iubitii care s-au indepartat unul de altul din varii motive. Totodata se crede ca vindeca si insomnia.

 

Piatra Lunii este piatra care detine misterele feminitatii. In Lumina ei putem proiecta si observa ulterior adevarul care sta ascuns in propriul Sine. Piatra Lunii este un talisman pentru calatoriile interioare si pentru meditatie, ajutandu-ne sa ne linistim si sa ne concentram astfel incat sa reusim sa pornim in aceste calatorii absolut necesare pentru toti cei care isi doresc sa se cunoasca pe Sine si scopul exact pentru care se afla pe Pamant. Ceea ce poate fi revelat in urma acestor calatorii interioare este adesea recunoscut ca piesa sau piesele lipsa a puzzle-ului vietii fiecaruia – parti ale Sufletului care au fost lasate in urma sau uitate. Piatra Lunii este si o piatra care ne poate ajuta sa calatorim in vietile anterioare. Este ideala de purtat in timpul regresiilor in vietile anterioare. Pentru femei poate revela propria lor putere feminina si conexiunea lor cu Energia Feminina Suprema. Barbatilor le permite sa isi exprime partea lor feminina, un pas important spre intregire.

 

 

Piatra Lunii este o piatra a misterelor. A fost intotdeauna asociata cu energia feminina datorita abilitatii sale de a stimula partea intuitiva a mintii. Atunci cand Piatra Lunii este folosita de catre o femeie, aceasta trezeste energia kundalini si dezvolta clarviziunea. Atunci cand aceasta este folosita de catre un barbat, Piatra Lunii il echilibreaza emotional si ii stimuleaza partea dreapta a creierului, incurajand gandirea libera si lipsita de idei de superioritate asupra femeilor. Atat pentru femei, cat si pentru barbati, frecventa Pietrei Lunii curata aura, activeaza chakra celui de-al treilea ochi si chakra coroana si energizeaza toate celelalte chakre.

Piatra Lunii a fost folosita de secole pentru a ne conecta cu energia si puterea Lunii, Luna jucand un rol vital pentru sanatatea Pamantului. Ciclurile Lunii au si ele efecte puternice asupra fiintelor care traiesc pe Pamant. Termenul de „lunatic” nu a fost deloc intamplator folosit pentru animalele si oamenii care aveau un comportament ciudat in timpul Lunii Pline.

Frecventa Pietrei Lunii ne incurajeaza sa dam mai multa atentie ciclurilor vietii. Fiecare ciclu pe care il incheiem ne ajuta sa urcam cu o treapta mai sus pe „Marea Spirala”. Cu fiecare ciclu incheiat, intelepciunea, intelegerea si cunoasterea de Sine cresc. Piatra Lunii ne indeamna sa ne bucuram de tot ceea ce ne aduce un nou ciclu.

Piatra Lunii este o „Piatra a Noilor Inceputuri”. Asa cum sugereaza si numele sau, are o puternica legatura cu Luna, dar si cu intuitia. La fel ca si Luna, aceasta piatra este reflexiva, aducandu-ne aminte ca totul face parte dintr-un ciclu continuu de schimbari, asemenea cresterii si descresterii acestui astru. Cel mai puternic efect al Pietrei Lunii este de calmare a emotiilor. Piatra Lunii scoate la lumina informatiile ascunse in subconstient si promoveaza intuitia si empatia. Incurejeaza visele lucide, indeosebi in perioadele cu Luna Plina. A fost folosita in mod traditional pentru amplificarea calitatilor psihice si pentru dezvoltarea clarviziunii. Poate fi purtata sub forma de pandantiv, caz in care incurajeaza acceptarea facultatilor parapsihice personale.

In plan psihologic, Piatra Lunii calmeaza reactiile excesive in fata diferitelor situatii, si in special a celor care declanseaza reactiile emotionale. Aceasta piatra are o energie feminina, receptiva si pasiva. Echilibreaza energiile masculine si feminine ale fiintei. este antitodul perfect pentru barbatii exagerat de „macho” sau pentru femeile excesiv de agresive.

In plan spiritual, Piatra Lunii evoca rabdare si actiuni adecvate. Toata creatia are propriile cicluri de formare, asa cum chiar si o planta le are. Piatra Lunii ne invata sa identificam exact stadiul in care ne aflam si sa facem exact ce trebuie astfel incat sa nu lasam nimic in urma, pentru a putea trece la nivelul urmator. Totodata Piatra Lunii ne invata sa avem rabdare, tocmai pentru a face ceea ce trebuie facut, fix atunci cand trebuie. Cum nimic nu este intamplator, nu trebuie sa ne grabim in niciun moment al existentei noastre. Piatra Lunii este o puternica piatra care dezvolta constiinta si intuitia.

 

Scrieţi o recenzie