Cos cumparaturi Coş 0 Produs Produse (gol)

Niciun produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

Bratara din argint -model tenis- BR653

  225,00 lei cu TVA -10% 202,50 lei cu TVA

  Produs nou

  • negru

  Despre

  Brățările tenis sunt printre cele mai cunoscute modele de bijuterii, iar povestea care le insoțește este, firește, legată de sportul cu același nume – tenisul.
  Bijuteria care stă însă în spatele brățării tenis aparține designerului George Bedewi și a fost purtată în timpul unui meci de tenis de către jucătoarea Chris Evert,deținătoarea a nu mai puțin de 18 titluri de Grand Șlem.Se întâmpla în anul 1987 la US Open. La un moment dat, închizătoarea s-a desprins pur și simplu și brățara a fost pierdută.În timpul jocului,Chris a constatat lipsa acesteia și a solicitat oficialilor întreruperea partidei până la găsirea brățării. Faptul că era un meci televizat, interesul publicului pentru a vedea ce era atât de special la respectiva bijuterie pentru care a fost necesară întreruperea unui meci de tenis, a ajutat și mai mult la creșterea popularității acestui model.Ulterior și Gabriela Sabatini și Serena Williams au ales să poarte astfel de brățări sporindu-le și mai mult popularitatea.

  Dincolo de această istorioară și de strălucirea lor, brățările tenis au mai multe calități care le fac atât de populare: fiind flexibile sunt confortabile la purtare și după incidentul de pe terenul de tenis sunt și foarte sigure, întrucât închizătorile au primit și un sistem suplimentar de închidere, sporindu-le astfel siguranța.

  Recenzii

  30 alte produse in aceeasi categorie: