Cos cumparaturi Coş 0 Produs Produse (gol)

Niciun produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

Filtru produse

Activează filtre:
  Bijuterie decorata cu
  Bijuterii dama

  Bijuteriile din argint sunt cu siguranta cele mai versatile si mai complexe,concurand la scara internationala piata bijuteriilor de aur.Datorita pretului lor dar si datorita faptului ca argintul se prelucreaza extrem de usor,acestea au preluat conducerea in multe sectoare,putand fi considerate astazi cele mai importante tipuri de bijuterii,orica...

  Bijuteriile din argint sunt cu siguranta cele mai versatile si mai complexe,concurand la scara internationala piata bijuteriilor de aur.Datorita pretului lor dar si datorita faptului ca argintul se prelucreaza extrem de usor,acestea au preluat conducerea in multe sectoare,putand fi considerate astazi cele mai importante tipuri de bijuterii,oricare ar fi felul acestora.

  Frumusete si versatilitate

  Culoarea aparent neutra a bijuteriilor din argint le face extrem de predispuse la combinatii dintre cele mai inedite,asadar pietrele semipretioase,pietrele pretioase,sticla de Murano,cristalele Swarovski, chihlimbarul si chiar unele gablonzuri de calitate se potrivesc excelent cu natura dialogica a argintului.

  Mai multe

  Bijuterii dama Contine 579 produse.

  Subcategorii

  • Amber Collection

   Colectia Amber cuprinde o selectie de bijuterii din argint decorate cu chihlimbar.

   In aceasta colectie vei descoperi bijuterii inedite,cu design unic si lucrate manual,decorate cu diferite varietati de chihlimbar.Toate bijuteriile vin insotite de certificat de garantie,ambalate gratuit in cutie si punguta pentru cadou.

  • Art Nouveau

   Frumuseţe şi eleganţă,romantism şi individualism.

   La Belle Epoque şi Art Nouveau.

   Stilul artistic reprezentativ pentru începutul secolului al XX-lea,începutul artei moderne,un manifest al schimbării şi o oglindă a frumoasei perioade a anilor 1890-1900.

  • Black Rhodium

   Colectia Black Rhodium cuprinde o selectie de bijuterii lucrate manual in argint placat cu rodiu negru.

   In aceasta colectie vei descoperi bijuterii inedite cu design unic,simple sau decorate cu pietre naturale pretioase sau semipretioase.Toate bijuteriile vin insotite de certificat de garantie,ambalate gratuit in cutie si punga pentru cadou.

  • Black&Gold

   Black&Gold,o colectie inedita de bijuterii cu design unic,lucrate manual in argint placat cu rodiu negru si aur galben sau roz.

   Toate bijuteriile vin insotite de certificat de garantie,ambalate gratuit in cutie si punga pentru cadou.

  • Figurine Collection

   Colectia Figurine,cuprinde o selectie de bijuterii cu design in felurite figurine de la animalute pana la modele inedite.

   Toate bijuteriile vin insotite de certificat de garantie,ambalate gratuit in cutie si punguta pentru cadou.

  • Simple Collection

   Colectia Simple,cuprinde o selectie de bijuterii cu design unic simplu,lucrate manual in argint.

   Toate bijuteriile vin insotite de certificat de garantie,ambalate gratuit in cutie si punga pentru cadou.

  • Tennis Collection

   Bijuteriile "tennis" si-au dobandit notorietatea datorita jucatoarei de tenis Chris Evert.

   In anul 1987,in timpul semifinalei US Open,jucatoarei i-a cazut bratara preferata de pe mana,astfel incat star-ul de tenis a cerut timeout arbitrului pentru a cauta bratara preferata.

  • White&Rose

   Colectia White&Rose,cuprinde o selectie de bijuterii cu design unic modern,lucrate manual in argint,placate cu rodiu alb sau aur roz,decorate cu pietre naturale pretioase sau semipretioase

   Dupa caz,anumite bijuterii sunt decorate cu pietre cubic zirconia sau pietre sintetice.Toate bijuteriile vin insotite de certificat de garantie,ambalate gratuit in cutie si punga pentru cadou.

  • Vintage Collection

   Colectia Vintage,cuprinde o selectie de bijuterii cu design clasic,lucrate manual in argint,decorate cu pietre naturale pretioase sau semipretioase.

   Toate bijuteriile vin insotite de certificat de garantie,ambalate gratuit in cutie si punga pentru cadou.

  pe pagina
  Se afiseaza 1-36 din 579 articole
  Se afiseaza 1-36 din 579 articole